Jumaat, Mei 15, 2009

Rindu membara

Assalamualaikum w.b.t




Ya Allah rindunya.....macam2 rindu, rindu nak balik rumah, rindu nak kembali kepada rutin kehidupan yang biasa, rindu nak makan jenis makanan yang biasa2 jer, dan yang paling saya rindu adalah kat anak saya tu.





Tapi takper, esok petang saya balik dah....duduk di singapura 7 hari memadai dah. Sakit jiwa juga bila berada disini, jalan ke sana ke mari...paling tak tahan oleh pandang ada sale sana sini tapi ongkosnya nggak ada!



Hujan emas negeri orang hujan batu negeri sendiri. Memang betul peribahasa ni!

3 cetusan rasa:

lupekanje berkata...

naper nakkan hujan batu juga???

Sebab ... ujan batu la best.... tk berat macam ketul emas tuh...
batu senang nak carik...
emas payah...kener banyak duit..
jadi kesimpulannya... ujan batu lah yg best..

cecepat balik..boley ilangkan rinduuu..semoga selamat sepanjang permusafiran ini.

Tanpa Nama berkata...

Hujan batu eh? kalau hails sebesar bola lisut (baseball/softball) I rather have hujan emas, kalau bumbung roboh, emas boleh bina rumah baru.

dee_syana berkata...

hai...singgah blog saya..boleh mintak pandangan awak..

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP