Khamis, Mac 20, 2008

12 Rabiul awal

lama sungguh tak update...
demam kesan PRU 12 menyebabkan saya sibuk mendapatkan perkembangan terbaru arus politik tanahair...
sibuk baca blog-blog yang terkemuka, sampaikan blog sendiri pun saya tak endahkan...
Okey... back to my life...
banyak perubahan seolah-olah turut terkesan dengan pilihanraya...
ada arus perubahan yang melandalah...
entr lepas ni saya citer ahhh...
benarnya takdak mood nak citer hal rumahtangga...
Tie...jangan terkesan dengan cerita akak ni...
tie teruskan kehidupan rumahtangga tie walau senasib tapi lain-lain cara handle masalahnya...

3 cetusan rasa:

sebelah-sayap-nyamuk berkata...

kak, saya ni sekejap pasang-sekejap surut. sekejap sayang sekejap meluat..saya rasa sakit hati bila dia blh diam 3 hari tak call tak apa.Macam saya ni dah mati @ dia yg mati sebenarnya

HAPPYIRFA berkata...

salam kak..
kak izawani tanya boleh tak invite dia kat blog akak.itu msge dr kak izawani dlm kotak sembang saya..

kakLuna berkata...

kak hanisumayyah tak dapat updet blog dia wat masa ni. ada masalah teknikal yang tak dpt diselesaikan

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP