Ahad, Mac 29, 2009

dan seketika di Nilai 3

Assalamualaikum w.b.t


Nama jer saya ni ulang alik ke Kl/Bangi dari Seremban


Dan nama jer dok Seremban dah 9 tahun


Tapi bila orang sibuk ke Nilai 3, tak pula teruja ke sana


Sebab takat nak cari benda2 biasa, kedai melambak di sini...


Tapi tiba2 terasa nak ke Nilai 3


Semata-mata nak cari tilam tebal sikit dari toto tu


kan saya dinasihatkan usah tido di katil lagi


Jenuh juga bentang comforter 2/3 lapis tiap2 malam


Maka jam 11 berbondonglah kami 3 beranak ke sana


Yerlah ....terkejut juga


memang murah...


Dan melambaknya barang2 jati kat sana yang murah2


Dan melambak juga orang pakistan berniaga yer?


Rasanya 70% mereka sajer!


Dan seketika disana, selain tilam, 2 tikar dirembat juga...


Tu yang malas nak ke sana...


Selain senarai yang ada, mesti ambil yang lain juga!


Langsir pun banyak pilihannya...


Tulah berkira2 dah ni


Nak mengganti langsir yang dah 7 tahun guna ni...

5 cetusan rasa:

zino berkata...

tu le orang kata kalau dah ke sana mesti teruja punya hehe

nani berkata...

askm,
boleh tak add saya kat blog akak yg satu lagi ?

mynanie78@yahoo.com

tqvm

Hanisumayyah berkata...

En Zino

Tulah....setahn tak sekali pergi, tapi kalau pergi rasanya, sehari jalan pun ta cukup kan?


Nanie..


Akak dah invite dah

HappyIrfa berkata...

SALAM KAK..
kalau ke nilai 3 mesti ter'beli yg xde dlm senarai.sorrry nak komen satu benda,saya lagi suka ke blog satu lagi,pjg lebar.kat sini ciput sgt en3 akak..hehe

Hijrah1429 berkata...

Mawarni...

Yerlah blog satu lagi tu pembacanya tertentu dan orang2 terpilih ajer, bolehlah transparent kalau menulis, blog yang ni open sesiapa pun leh baca..takleh lah nak citer benda2 sulit...kan kan?

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP