Isnin, Julai 28, 2008

Usaha tangga kejayaan [+doa]~~~!!!

Assalamualaikum w.b.t

Lama dah beli benda2 ni tapi saya ni malas nak ambil ubat2 ni~~~saya kurang yakin dengan benda2 ni tapi terbeli jugak tuuuu~~~beli ni masa sebelum gaduh dengan pak haji dulu yang dia tak balik dekat2 sebulan tu... konon2nya tak naklah menunggu begitu jer, asyik dok iklan Set Kehamilan Biodex kat TV jer kan....??? Lama2 terpengaruh gak....manalah tauuu kotler ada rezeki, dan ubat2 ni jadik asbab...tak salah mencuba,kan?


Tapi lepas gaduh tu pak haji ada keluar 40 hari, makan pun tak guna...baru2 ni pun ada lagi keluar 40 hari...sudahnya saya rasa membazir gak makan benda2 ni kalau 'target' takde di sisikan?


Jadik, baruler sekarang datang kesedaran membazir jer benda ni kalau biar macam tu,kan? Tadi keluarkanlah semula benda ni nak mula balik makan [sebab pak haji dah ada, dan harapnya sehingga raya takdelah kemana-mana orang tua tuuuu]...dengan doa moga2 ada harapan untuk mendapat sesuatu yang bermakna....amiiin...

Ni madu katanya....banyak khasiatnya, rasa dia pun boleh tahan gak, banding dengan madu asli dari Yaman yg katanya terbaik di dunia tu...



Ni paling tak sedap, berserbuk kena letak bawah lidah sebelum tido...eeeiiii terasa2 macam makan jamu mentah masa pantang pun ada...

ni campur air...pun tak sedap, bagi orang macam saya yang tak minum 3 in 1 ni memangler mencabar makan benda2 bersusu dan tak tentu rasa macam ni...





Yang ni ubat 'khas', dah 3 bulan dapat lepas order...lepas tu tak dapat green light dari pak haji sebab was was halal atau tidak, so simpan jerlah, baru ni jer dapat 'search' dan confirm halal...baru jer nak start makan...besar2 sangat ubat dia...[luna...ni ubat yang akak citer masa YM dulu yang Luna tergelak2 dan tak sangka ada ubat ni...rahsia eh...maluler]




P/s : Ni saja berkongsi mana tau ada yg nak mencuba SKB ni kotler saya makan berhasillah pulak lepas ni bolehler nasihat kat kawan2...takde niat apa2, kalau ada pun ubat2 ni sebagai ni asbab jer...yang penting doa, yer dak? Rezeki semua Allah tentukan...

2 cetusan rasa:

Zareda berkata...

Semoga berjaya mendapat apa yang diidam idamkan...

Bab lipat melepat kain memanglah kak zar pun seriau.. paling maleh dan kena tunggu modd betul betul baru bleh lipat kain ni

Hijrah1429 berkata...

Kak Zar...

tulah kan...lipat2 pun lepas tu ambik gak, ikut hati nak siap2kan satu bilik gantung jer semua...plan tu nanti2ler, lagi boleh lipat ni pulunler lipat malam2 tu..ntah macamanalah org anak ramai2, mesti bertimbun bajunyer...seriau nak melipatnya kan kak zar?~~~!!

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP