Khamis, Julai 31, 2008

Berdua lebih baik~~~!!!

Assalamualaikum w.b.t.

kalau sorang2 takkan makan durian anak gadis saya ni, kalau berdua sama Zubair..makanler jugak seulas...janji makan,kan?


Nonton pun berdua...jangan kacau kami sedang pacaran ya! kedai kopi nampaklarrr....

Mari Zubair 'la' [hani bahasakan diri dia] ajar zubair main ni...zubair blur tu...gigit baju!

yang best malam tido berdua, luas2 katil super king size ni pun dia nak melekat berdua jugak!

close up....

Memang berdua lebih baik...yer tak...kalau suami dikongsi berdua ..macamana, lebih baik,kan? Nilah manisnya poligami...Kak Aza diberi rehat...zubair dibawa ke rumah saya semalam...tau2 jerlah ragam budak nak beradik...so dapatler ummie layan badan....ammie dan ayah pun rest jugak sebab hani ada kawan takde kacau ayah+ammie...bagus,kan???

Oh ya...bulan 9 ini saya bakal mendapat anak tiri baru baby perempuan, kak aza dah scan kelmarin..."bagi kat saya jerlah kak!" <-- ohhh kalau bolehlah saya kata begitu...sebab kak aza bincang2 dengan suaminya 'ketidakjangkaan dia dan ketidakbegitusukaan' berita kandungannya baby girl! kata pak hj susah mendidik dan ketelitian dalam mendidik anak perempuan buat dia rasa berat nak besarkan anak perempuan...<-- betul jugak tu!

Maka...akan genaplah 4 lelaki dan 4 perempuan anak suamiku dari 3 isteri...waaahhh...hebat..hebat...kak aza lead sekarang...empayarnya bakal menambah lagi seorang... syabas suamiku...sedang aku masih setia dengan satu!!!

5 cetusan rasa:

Jiji berkata...

takpe kak ada rejeki tu adalah.... saya mahu anak pompan!

Arin berkata...

salam singgah kak..

best nya mkn durian..ader geng lagik laju je mkn..

UmmuSarah berkata...

Anak nie mmg rezki ketentuan ALlah. Apa lagi utk isteri2 yg suaminye tak tetap berada kat rumah. (iktikaf/bermadu/outstation etc) Anak akak yg kecik pun dah 4+. Akak teringin ugk nak dpt baby baru. Tapi blum ada rezki. Akak dah cuba makan pil subur tapi tak berapa jadik...hehehe. Maklumlah, time subur, suami pulak sibuk...keluar lah, nusrah jemaah lah, malam mesyuarat lah. Bila dia balik dah mlm sngt,akak pun dah malas tunggu....dah masuk dunia mimpi, susah nak terjaga. Akak nie buruk tido.Klau dah tido, org tak boleh kacau...garang huhuhu.

Sabarle wa. Tak nak usaha dgn aktif ke utk dpt baby baru? Lagipun sekrg dah kurang tension bekerja :)

Hijrah1429 berkata...

jiji...

insyaallah

Arin..

tak pernah jemu makan durian nih..best!

Ummusarah...

Tengah usahalah ni...manalah tau allah bagi rezeki lagi...

Mummy berkata...

mummy hilang kata kata setelah membaca apa yang adik wa dah tulis.. betul mummy jadi hilang punca yang...

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP