Isnin, Disember 15, 2008

Pujuk hati Pt 1

Assalamualaikum w.b.t



Lepas je tau ayah ta balik hari ni, kami pun terus putuskan lepas zohor nak ke Hutan Lipur Ulu Bendul. Progaram semalamnya yang tertangguh. baju memang Hani dah kemas dalam beg sekolahnya. Lepas hani solat zohor kami pun bertolak, sebenarnya dah turun hujan dah masa tu. Saya cakap kat hani "takperlah, kita pergi jerlah, mana tau kat Ulu Bendul tak hujan?'






Ni hani kemas, saya epsan bawa paper, secoet jer paper dibawaknya. Cukuplah kami berdua jer, tapi orang sangat ramai, sebab hari minggu...patut kami pergi hari bekerja baru selesa sikit....








Mula2 duduk makan kuih jer. siap cakap "kita duduk tengok jerlah ammie...sejuklah.."







Mula- hani main kat tepi2 jer...malulah tu kononnya..lama2 habis lencun gak...



Saya...malas nak basah2. sebab ramai sangat orang, takde port yang takde orang, ni sebelah kiri kami...


Sebelah kanan pun ramai jugaklah....lepas ambik gambar ni lagilah ramaaaiii yang datang area sini....




Hani....lepas perut kenyang makan kuih..., teringin plak nak basuh2 kaki.....wah..lama-lama ada berani jalan2 ikut laluan atas batu pulak...





Lepas tu, baek punya landing atas batu...





Posing pulak....masa ni dah lencun dah...





Ok..peace.....syoklah..."nanti kita datang lagi tau ammie' tak balik lagi dha ajak datang. seronoklah tu....





2 cetusan rasa:

HappyIrfa berkata...

haha..
mula2 basuh kaki.
pastu basah satu badan.kelakarlah hani ni.budak2 mmg camtu..kalau seronok,belum balik lagi dah tanya bila nak datang lagi.

Hanisumayyah berkata...

Irfa...

maknya pun kalu boleh nak gak berendam sama...kalau org tak ramai sure sama2 lenjun dah..
heheee

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP