Jumaat, November 28, 2008

Award

Assalamualaikum w.b.t

Award 1



Award dari Puan Payarumput21

[Apalah agaknya yg 21 tu yer?]


Award...kelakarlah, award-award ni, sapalah gamaknya yang mulakan budaya mengawardkan ni, saya dari dulu memangler kalau terpandangkan macam2 jenis award kat mana-mana blog memangler ssengih sensorang. tambah2 dapat award yang begini rupanya, apalah yang disengih2kan oleh monkey tu yer?

Peraturan dan syarat2nya maleh nak tempek sini...award ni saya nak jugak serahkan pada semua pembaca tetap blog ni....camana monkey tu sengih bayangkan ajerlah gituler saya menyengih sambil menyerahkan award ni yer!



Award ke 2

Hari tu, lama dulu ummi batrisyia ada bagi saya award, walaupun dah lebih dua bulan saya ingat lagi yang saya belum ambik award tu, so sekarang sampailah masa yang sesuai untuk saya mengambik award ni, jenuh saya selongkar entry ummi batrisyia baru jumpa [ummi sy cadangkan ummi buat 'label' ni baru senang sket nak carik] ehh .. saya suka jugak award ni cuma kekarlah gitu, brillante tu maksudnya brilliant ker? Eh mana ade, ni blog takde briliant ni blog sesuka hati melepas perasaan ajer...wakakaaaa

Award dari Puan Ummie


Apapun, saya sangat berterima kasih sebab dapat award ni, maksudnya takdelah macam terasing di dunia blog ni...heheee...ada jugak orang yg ingat, yer dak? eh nampaknya kena reka award2 barulah, tapi camana nak buat award ni? bagi banyak sket kategori, contohnya macam payarumput21 cakap tu, blog cerita panassss...hehehehe

3 cetusan rasa:

payarumput21 berkata...

Salam..

HaHaha.. Ramai yang tertanya2.. kenapalah 21.. apalah yg 21.. relevannya 21 tu?... nak kata umur 21.. Jangan perasan la... letak pisau kat leher orang pun.. belum tentu orang percaya.. WAKAKAKAKA..

21.. Kebetulan.. no rumah and no jalan tu sama.. 21.. tu jer..

:-)

Hijrah1429 berkata...

Payarumput21...

Ohh....no 21 tu kan ker macam kunci kebebasan...tulah pasal ingat ada apa2 kat nombor 21 tu...heheee

payarumput21 berkata...

Heeheehee.. tak ke situ la pulak fikiran simbolik kita.. dah berkarat.. straight forward je.. kekekeeeee...

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP