Selasa, November 25, 2008

Buah hati


Mata stim


Muka sedih


Bear kesayangan aka adik dia



Sejak lepas raya hari tu, hani takmo dah pakai tudung kanak2 dia tu, nak tudung macam 'orang dewasa', selalu sangat dah merengek2 dekat ammie nak tudung gitu, tulah lepas raya tu imej baru gitu, hani sekarang dah pakai tudung mortada saiz kecik ni...mengalahkan ammie harganya, tak tau mana nak carik yg murah2...yg ni reganya RM28 per piece, siap nak brooch sendiri tuh! demi anak ku belikan jugak 3 helai...ammie pun pakai selendang 10 hengget jer...


Ok...video ni hani bebel, banyak rasanya ada 10 shoot, satu shoot jer masuk kat sini, semua shoot tu skrip dia merepak termasuklah yg ini, ammie dok sebok study, dia nak kacau, layankan ajer dia yg nak rakam muka sendiri... ntah apa2 dia bebel, kalau nak dengar suara dia tryler nengok ek... eh suara ammie pun ada...semua shoot ada suara ammielah pulokkk...terpaksalah masuk suara ammie jugak yek!


video




Malam semasa menunggu ayah nak jumpa Hani, anak ini sekarang gemar beraksi di depan kamera, layan kan ajer... sampai 10 shoot dia ambil lepas tu dia bebel...ni salah satu shoot, jenuh tunggu nak import video ni,kan?




Ok, ni gambar hani terbarulah ni...sajer buat hiasan kat blog ni, asyik cerita jer boring lak saya tengok...






rak2

2 cetusan rasa:

Zareda Norman berkata...

salwa

kat jalan tar, tudung saiz kecik lembut macam sutera tu baru RM10 jer..

Hijrah1429 berkata...

Kak Zar...

ha'ah...semalam gi Giant, tudung Mortada ni baru RM 25, kat situ dah rugi RM 3...yg kedai saya beli ni butik, tu pasal mahal, malas nak jalan daaaa...hani plak tergedi2 nak jugak....huhhh...beli gak lah, pasni kalau nak carik buat tambah lagi saya gi KL lah...jimat banyak tuuu

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP