Sabtu, November 29, 2008

Dataran MBMB

Asslamualaikum w.b.t



Lepas makan Laksa Shack di Melaka Mall, kami pun berandur nak balik ke s'ban, kena buat U turn nak ke lebuhraya, tengok2 depan MBMB, bangunan MBMB yang ada dataran tu tengok2 ramainya orang melepak, sebab kat situ banyak air pancut...ada yang madi lak tu. Hani dah teruja tengok orang ramai, sayapun park keter kat tepi jalan tu, terus kami turun konon nak tengok apa yang menarik sangat...



Rupa2nya diorang ni sesajer melepak ajer, banyak gak saya ambik gambar tapi kamera casio ni dah ketinggalan atau saya yang tak pandai guna, rasanya ada night mode tapi tak pernah gunakan, tak reti plak nak carik...
Takat ambik gambar Hani, sebab pemandangan semua gelap! Ngambek gambar hani pun mencabar sebab dek kerana terlalu happy, tak suker nak bergambar sibuk berlari ke sana ke sini, bila nak ambik gambarnya, mulalah buat aksi macam2....



Ntah tak tau apa punya aksi nih...







Ni pun sama...kan elok kalau pandang kamera,kan, sesajer nak bagi menyakat ammie



Sudahnya dia bagi gak satu pose dengan harapan ammie tak kacau dia lagi...

3 cetusan rasa:

Luna berkata...

si manisha koirala nih kalo pakai tudung, besar2 nnt mesti mcm muka Ibu Arini pulak..

hihihi..suke2 jek saya mem'brand'kan hani :P

payarumput21 berkata...

Salam..

Akak kalau ke Melaka Mall tu.. tak de tempat lain.. Sup Utara tu je la yang akak tuju.. but.. rasa2nye la.. yang kat Seksyen 2 Shah Alam tu lagi power..

Aa ah kan.. Budak2.. layankan je la.. dapat belari kat dataran tu pun mcm kambing lepas kandang.. hehehe.. (anak2 akak la ni.. )

Hijrah1429 berkata...

Luna...

Hahaaaa...jangan tak tau anak gadis ni peminat citer indon...kadang cakap pun telo indon..wah suker dia kalau kata dia cantik macam ibu arini tu...


******************

Payarumput21...

La..tak perasan plak ada sup utara, saya baru dua kali jer ke Melaka Mall ni...nanti2 harus teroka semua tingkat...saya ni nama jer org melaka, dah lama ketinggalan pembangunan di melaka...

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP