Selasa, November 18, 2008

Wah..bestnya...

Assalamualaikum w.b.t

Benarnya semalam ptg sy ambik kunci utk check in tp tak jadi check in sebab mlm takde apa2 program, so balik somban jer, buat program sendiri kat rumah....langsung sy tak tengok hotel ni mcmana rupanya, sy ingat tu jerlah satu blok (dulu2 dtg malam)

Tengahari ni lepas lunch sy barulah tanya urusetia bilik saya. Waaah mula2 tu rasa alamak jauhnya nak naik...bawak beg segala macam, dahlah sy ni sensitif bab2 pinggang dan mudah sakit kaki (urat) tapi lepas mendaki sikit rasanya sesuai sngatlah hotel ni utk study.

De Palma, Sepang ni sunyi jer, jenis chalet satu blok 2 biliknya. Dan bilik ni ada dua katil single, kamera tak bawak plak, hotelnya biasa ajer...tapi suasana tu yg kondusif nak study...bolehlah berjaga malam ni...

3 cetusan rasa:

ita.itu berkata...

la ruginye x check in..cun agaknye bilik dia..hehe

Jiji berkata...

Rajin nyoooo update!@~

Caya laa kak Wa!!!

SEMANGAT@!~


WOOOOOT@!~

Hijrah1429 berkata...

Ita...

rasanya takdelah rugi sangat sebab duduk kat rumah lagi best... lagipun sampai 24 hb dok kat sini lama lagi ita...biliknya biasa jer, suasana jer yang sunyi dan atas bukit...tu yg best tu...bukan best apa, bolehler pulun study last minute..heheee

Jiji...

Blog ni bagi semangat wooo, dah terjenguk tu updatelah sekali...dah tengok blog baru leh study...

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP